وضعيت حقوق بشر ايران در سال 2005 از ديد عضو سازمان ديدبان حقوق بشر
وضعيت حقوق بشر ايران در سال 2005 از ديد عضو سازمان ديدبان حقوق بشر سازمان ديدبان حقوق بشر روز چهارشنبه گزارش سالانه خود درباره رفتار با شهروندان در بيش از 70 كشور جهان در سال 2005 ميلادي را منتشر كرد. هادي قائمي از ديدبان حقوق بشر در مصاحبه با راديو فردا مي گويد: وضعيت حقوق بشر طي سال 2005 در ايران به وخامت گراييد. از جمله در زمينه آزادي بيان و مطبوعات، افزايش فشارهاي حكومت بر مدافعين و وكلاي حقوق بشر، عدم پاسخگويي و معافيت از مجازات در بالاترين سطوح جمهوري اسلامي با گزينش وزراي كابينه رئيس جمهوري اسلامي جديد و وضعيت زندانيان سياسي و نقض حقوق آنان. مسعود ملك (rm) صدا (wma) صدا [ 2:25 mins ]
مسعود ملك (راديو فردا): سازمان ديدبان حقوق بشر روز چهارشنبه گزارش سالانه خود درباره رفتار با شهروندان در بيش از 70 كشور جهان در سال 2005 ميلادي را منتشر كرد. هادي قائمي از ديدبان حقوق بشر درباره وضعيت حقوق بشر در ايران در سال گذشته ميلادي به راديو فردا مي گويد:
هادي قائمي: وضعيت حقوق بشر طي سال 2005 در ايران به وخامت گراييد. از جمله نكات متهم اين تحولات مي توان به زمينه هاي زير اشاره كرد:
يكي در زمينه آزادي بيان و مطبوعات حكومت اسلامي فشارهايش را به روزنامه نگاران و مطبوعات افزايش داد و طي آن آزادي بيان صدمات بسيار ديد. روزنامه هاي مستقل يا همگي تعطيل شدند يا به شدت اقدام به خودسانسوري مي كنند. سانسور در فضاي اينترنتي هم به طور اتوماتيك افزايش يافته، سايت هاي اينترنتي وارد مرحله جديدي شده و آزار و اذيت روزنامه نگاران آنلاين و وبلاگ نويسان ادامه دارد.
دوم اين كه فشارهاي حكومت بر مدافعين و وكلاي حقوق بشر افزايش يافته است، از جمله عبدالفتاح سلطاني كه در بازداشت به سر مي برد و حكومت سعي در فلج كردن و ممانعت از فعاليت هاي وكلا در زمينه حقوق بشر دارد.
سوم اين كه بحران عدم پاسخگويي و معافيت از مجازات در بالاترين سطوح دولت ايران با گزينش وزراي كابينه رئيس جمهوري اسلامي جديد، وارد مرحله جديدي شده. وزير كشور مصطفي پورمحمدي و وزير اطلاعات محسني اژه اي هر دو متهم به شركت در نقض جدي حقوق بشر مي باشند.
نكته چهارم اين كه وضعيت زندانيان سياسي و نقض حقوق آنان همچنان موجب نگراني هاي فراوان است و در دو ماه گذشته اعتصاب غذاي زندانيان سياسي در زندان رجايي شهر كرج نمونه آن مي باشد.
0 Comments:
Post a Comment
<< Home